به گزارش صدای شهر چهارشنبه در این رابطه بیان کرد: تامین امنیت غذایی مردم مهمترین محور فعالیت‌های سازمان جهاد کشاورزی قم است و در همین راستا طی یک سال‌ گذشته ۳۲ هزار تُن گوشت قرمز در این استان تولید شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت‌های دامداران قمی در زمینه پرورش گاو شیری صنعتی و سنتی اشاره کرد و افزود: طی یک سال گذشته تعداد ۲۹ هزار و ۷۰۰ راس گاوشیری اصیل (کل گله) در گله‌های صنعتی و نیمه صنعتی استان موجود بود و ۱۲۸ هزار و ۳۰۴ تُن شیر در قم تولید شد.
وی ادامه داد: همچنین طی مدت یاد شده تعداد پنج هزار و ۹۰۰ راس گاوشیری دورگ(کل گله) در استان قم موجود بوده‌ که میزان تولید شیر حاصل از آن‌ها به ۲۰ هزار و ۲۹۲ تُن رسیده‌است. در مجموع طی یک سال گذشته با احتساب ۲ هزار و ۱۷۷ تُن شیرخام حاصل از سایر دام‌های شیری(دام سبک وشتر) در کل مجموع شیر تولیدی استان به میزان ۱۵۰ هزار ۷۷۳ تُن بوده‌است.
گفتنی است مهمترین راهبرد سازمان جهاد کشاورزی قم تامین امنیت غذایی مردم استان است و در همین ارتباط از هرگونه سرمایه‌گذاری در بخش تولید محصولات کشاورزی به خصوص افزایش ظرفیت تولید محصولات مرتبط با دام و طیور حمایت می‌شود.
استان قم به‌واسطه نزدیکی به بازار پایتخت و منابع غنی ژنی در بخش دام و طیور ظرفیت خوبی دارد،‌ همچنین در کنار سرمایه‌گذاری مناسبی که در بخش دام و طیور صورت گرفته، در این بخش ۱۵ هزار نفر اشتغال مستقیم و حدود ۳۰ هزار نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد شده‌است.
بیش از ۴۰ درصد ارزش‌افزوده تولید بخش کشاورزی استان قم مربوط به دام و طیور می‌باشد که این نکته نشان‌ می‌دهد سرمایه‌گذاری خوبی در این حوزه انجام‌ شده‌است.


Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *