به گزارش صدای شهر خبرنگار بازار، با بیان اینکه ۱۴ درصد محصولات دامی کشور در اصفهان تولید می‌شود، اظهار کرد: اصفهان دارای ۵۶۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی معادل پنج درصد از مساحت استان و سه درصد از اراضی کشاورزی است و همواره در رده نخست تولید محصولات کشاورزی و دامی کشور قرار داشته است.

اصفهان در رتبه دوم تولید گوشت قرمز و رتبه نخست تولید شیر
وی استان اصفهان را از قطب‌های مهم تولید محصولات دامی در کشور با تولید سالانه حدود دو میلیون و ۴۵۰ هزار تن برشمرد و گفت: اصفهان در زمینه تولید گوشت قرمز رتبه دوم و در تولید شیر رتبه اول کشوری را در اختیار دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی اصفهان بیان کرد: میزان تولید این محصولات در اصفهان را معادل بیش از ۷۴ هزار تن گوشت قرمز و یک میلیون و ۹۰۰ هزار تن شیر برشمرد و بیان کرد: خودکفایی در زمینه تولید خوراک دام و طیور در استان را مدنظر داریم و بر این اساس در شهرستان خوانسار طرح توسعه شرکتی که به تولید این نهاده ها می پردازد مدنظر قرار گرفته است.
وی ادامه داد: بدین ترتیب در شرکت زرین خوانسار، از فناوری‌های نوین و دانش روز در تولید خوراک دام و طیور استفاده می شود که موجب افزایش بهره‌ وری و کاهش هزینه‌ های تولید خواهد شد، گفت: با بهره‌ برداری از این طرح، علاوه بر تامین نیاز استان اصفهان به خوراک دام و طیور، افزایش ظرفیت تولید خوراک دام و طیور، زمینه اشتغال زایی مستقیم و غیرمستقیم برای تعدادی از جوانان منطقه را نیز فراهم خواهد کرد.

توزیع بیش از دو میلیون تن انواع نهاده‌ های دامی
مرادمند تاکید کرد: همچنین امکان صادرات این محصول به سایر استان‌ها و حتی کشورهای همجوار با اجرای این طرح فراهم خواهد شد، این مسئله را ارزآوری و رونق اقتصادی منطقه مهم دانست و گفت:در یک سال اخیر بیش از دو میلیون و ۱۳۶ هزار تن انواع نهاده‌ های دامی در این استان اصفهان در یک سال اخیر از طریق سامانه «بازارگاه» با هدف بهبود و افزایش محصولات دامی و ارتقای کیفیت آنها توزیع شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی اصفهان افزود: یک میلیون و ۱۸۰ هزار تن از نهاده‌های دامی از نوع ذرت، بیش از ۵۴۲ هزار تن، سویا بوده است و پس از آن به ترتیب جو و سایر نهاده‌ها در لیست قرار دارند.


Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *