به گزارش صدای شهر این خصوص بیان کرد: با توجه به اهمیت بذر به عنوان نهاده اصلی تولید محصولات کشاورزی با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته مقدار ۹۷۵ تُن بذر گندم در انواع مختلف به عنوان پایه تامین یکی از مهمترین مواد غذایی مردم در استان قم تولید شد.
وی با اشاره به اهمیت استفاده از بذرهای مناسب در تولید گندم برای تامین امنیت غذایی مردم، افزود: بذرهای گندم تولید شده در استان قم از ارقام مقاوم به تنش‌های محیطی (آب و هوایی) همچون خشکی و دارای ظرفیت عملکردی بالا برای تولید هرچه بیشتر محصول مورد نظر است.
گفتنی است کشت ارقام با ظرفیت تولید بالا می‌تواند باعث افزایش حداقل ۲۰ درصدی تولید محصول در واحد سطح شود، بنابراین استفاده از این ارقام به خصوص در حوزه محصولات راهبردی همچون گندم در استان قم که کشاورزی در آن با محدودیت‌های محیطی و شرایط اقلیمی مواجه است، بسیار اهمیت دارد.

[ad_2]
Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *