به گزارش صدای شهر برنا – گروه علمی و فناوری: شرکت بستنی‌سازی مگنوم با استفاده از هوش مصنوعی استارتاپ شیلیایی NotCo، قصد دارد فرمول محصولات خود را بازطراحی و بستنی‌های جدید گیاهی تولید کند. شرکت مگنوم اعلام کرد در نوامبر امسال وارد بورس می‌شود تا از طریق فناوری هوش مصنوعی استارتاپ شیلیایی NotCo برای بازطراحی فرمول محصولات و تولید بستنی‌های جدید بهره ببرد. این اقدام بخشی از روند گسترده شرکت‌ها برای استفاده از هوش مصنوعی در بهبود طعم، کاهش کالری و خلق محصولات پایدارتر است.

به گزارش رویترز، به گفته Zbigniew Lewicki، مدیر ارشد تحقیق، طراحی و نوآوری مگنوم، هوش مصنوعی NotCo می‌تواند میزان کالری بستنی‌ها را بررسی، محصولات گیاهی جدید ایجاد و افزایش هزینه‌های مواد اولیه را مدیریت کند. مصرف‌کنندگان به دنبال تجربه لذت‌بخش از بستنی هستند، اما همزمان خواهان وعده‌های کوچکتر و محصولاتی با اثرات محیط زیستی کمتر هستند.
در سال‌های اخیر، شرکت‌های بزرگ مواد غذایی از فناوری NotCo برای واکنش سریع‌تر به تغییر ذائقه مشتریان و افزایش قیمت مواد اولیه مانند کاکائو استفاده کرده‌اند. این هوش مصنوعی همچنین به شرکت‌ها کمک می‌کند جایگزین‌هایی برای رنگ‌های مصنوعی پیدا کنند، میزان شکر را کاهش دهند و طعم‌های جدید و محبوبی مانند شکلات دوبی تولید کنند.
انتهای پیام/
[ad_2]
Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *