به گزارش صدای شهر سه‌شنبه، بیان کرد: در همین رابطه با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های موجود، صدور مجوز جوجه‌ریزی گوشتی به صورت تک دوره‌ای در واحدهای مجاز پرورش طیور و سایر ماکیان، پس از اخذ نظر اداره کل دامپزشکی و با رعایت ضوابط فنی، بهداشتی و امنیت زیستی تا اطلاع ثانوی امکان پذیر است.
وی افزود: سازمان جهاد کشاورزی قم تلاش خواهد کرد با همکاری بهره‌برداران و تشکل‌های فعال در بخش طیور استان از تمامی ظرفیت‌های موجود برای افزایش تولید گوشت مرغ استفاده کند و در این خصوص برنامه‌های تسهیل کننده همچون امکان جوجه‌ریزی تک دوره‌ای در واحدهای دارای مجوز، ارائه شده‌است.
گفتنی است طی یک‌سال گذشته در زمینه مرغ گوشتی تعداد ۱۸۵ واحد به ظرفیت حدود سه‌ میلیون و ۸۵۰ هزار قطعه فعال بود که با فعالیت این واحدها، بخش عمده‌ای از نیاز مردم استان به گوشت مرغ تامین شد.
طبق محاسبه‌های انجام شده میزان کل تولید گوشت طیور در استان قم طی یک سال گذشته، ۲۵ هزار و ۸۱۱ تُن بود.
مسئولان سازمان جهاد کشاورزی قم تاکید دارند مهمترین راهبرد این سازمان، تامین امنیت غذایی مردم استان است و در همین ارتباط از هرگونه سرمایه‌گذاری در بخش تولید محصولات کشاورزی به خصوص افزایش ظرفیت تولید محصولات مرتبط با دام و طیور حمایت می‌شود.
استان قم به‌واسطه نزدیکی به بازار پایتخت و منابع غنی ژنی در بخش دام و طیور ظرفیت خوبی دارد،‌ همچنین در کنار سرمایه‌گذاری مناسبی که در بخش دام و طیور صورت گرفته، در این بخش ۱۵ هزار نفر اشتغال مستقیم و حدود ۳۰ هزار نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد شده‌است.
بیش از ۴۰ درصد ارزش‌افزوده تولید بخش کشاورزی استان قم مربوط به دام و طیور می‌باشد که این نکته نشان‌ می‌دهد سرمایه‌گذاری خوبی در این حوزه انجام‌ شده‌است.

[ad_2]
Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *