به گزارش صدای شهر چای ماچا با وجود خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی خود، می‌تواند جذب آهن از برخی غذا‌ها را کاهش دهد و باعث کمبود آهن در بدن شود. کاربران شبکه‌های اجتماعی با انتشار تصاویر و ویدئو‌هایی از بستری شدن خود پس از مصرف بیش از حد ماچا، نگرانی‌هایی درباره خطرات سلامتی آن ایجاد کرده‌اند.

به گزارش اسکای نیوز، یک پرستار آمریکایی از مریلند در ویدئویی در شبکه اجتماعی تیک‌تاک ادعا کرد مصرف دو لاته ماچا در هفته باعث شد سطح آهن بدنش به حدی کاهش یابد که به دلیل خستگی شدید در بیمارستان بستری شود اما کارشناسان تاکید کرده‌اند او و سایر افرادی مشابه، قبل از شروع مصرف ماچا، سطح آهن پایین‌تری داشتند.
ماچا چگونه بر جذب آهن اثر می‌گذارد؟
پودر ماچا از برگ‌های سبز چای آسیاب‌شده تهیه می‌شود و سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها است که سلول‌های بدن را در برابر بیماری‌های مزمن محافظت می‌کنند. با این حال، ماچا حاوی پلی‌فنول‌هایی به نام کاتچین است که جذب آهن را کاهش می‌دهند.

کاتچین‌ها به آهن موجود در روده می‌چسبند و مانع جذب کامل آن به خون می‌شوند و در نتیجه کاهش سطح آهن باعث کاهش تعداد گلبول‌های قرمز سالم می‌شود که می‌تواند علائمی مانند خستگی، مشکلات تنفسی، تپش قلب، پوست روشن‌تر از حالت معمول، سردرد و سرگیجه ایجاد کند.

 

ماگالی چونان، مدرس تغذیه در دانشگاه سنت مری لندن در این باره می‌گوید: «ماچا می‌تواند جذب آهن غیرهم (نوع موجود در غذا‌های گیاهی) را کاهش دهد و باعث کمبود آهن شود.»
چه کسانی در معرض خطر هستند؟
گیاه‌خواران و وگان‌ها بیشترین خطر را دارند، زیرا ماچا جذب آهن موجود در غذا‌های گیاهی را کاهش می‌دهد. همچنین افراد با سطح پایین آهن، زنان باردار، زنان در دوران قاعدگی، نوزادان و مبتلایان به کم‌خونی یا کمبود آهن باید با احتیاط مصرف کنند. افرادی که می‌توانند آهن مورد نیاز خود را از منابع حیوانی مانند گوشت و ماهی دریافت کنند، کمتر تحت تأثیر قرار می‌گیرند.
انتهای پیام/
[ad_2]
Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *