به گزارش صدای شهر سه شنبه در جلسه هماهنگی آرد و نان مازندران افزود:‌ در راستای تأمین رفاه مردم و پاسخگویی به نیاز مسافران این نانوایی های جدید با سهمیه آرد نامحدود فعالیت خواهند کرد.
وی ادامه داد : علاوه بر این ۱۰ هزار تُن سهمیه آرد جدید به واحدهای خبازی برای اینکه در تأمین نان به وضعیت پایداری برسیم اختصاص می یابد.
استاندار مازندران اظهار داشت: همچنین برنامه ریزی شده است تا نانوایی‌های کشیک در سراسر استان فعال شوند تا به صورت شبانه روزی نان پخت کنند و در اختیار مردم قرار دهند.
سالانه حدود ۳۸۰ هزار تن و ماهانه ۳۱ هزار تن آرد بین بیش از چهار هزار و ۶۰۰ واحد خبازی که مسوولیت پخت نان در مازندران را برعهده دارند.

[ad_2]
Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *