به گزارش صدای شهر اظهار کرد: بیش از یک هزار و ۳۰۰ واحد پرورش طیور با ظرفیت سالانه افزون بر ۳۱ میلیون قطعه در استان فعالیت دارند که تولید آنها ۵.۵ درصد سهم کشور را به خود اختصاص داده است.
وی ادامه داد: ۱۵ واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت سالانه ۷۳۶ هزار قطعه در این دیار فعالند که به تولید ۶۰ میلیون تخم مرغ نطفه دار می‌انجامد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان تصریح کرد: استان ما همچنین از ۱۲۷ واحد بوقلمون گوشتی برخوردار است که به تولید سالانه ۹۲۷ هزار قطعه معادل ۱۷ هزار تن از این محصول منجر می‌شود.
ایراندوست افزود: ما در این دیار سه واحد پرورش بوقلمون مادر با ظرفیت ۲۴۳ هزار قطعه داریم که تولید ۸۵۳ هزار تخم بوقلمون نطفه دار را به دنبال دارد.
وی با اشاره به فعالیت ۶۱ واحد تولید شترمرغ در استان خاطرنشان کرد: این مراکز با ظرفیت بیش از ۳۰ هزار قطعه هر ساله یک هزار و ۵۴۰ تن گوشت این ماده غذایی را تولید می‌کنند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان اضافه کرد: کبک، بلدرچین، کرم ابریشم، تخم مرغ و پولت از دیگر محصولات بخش طیور تولیدی در این منطقه است.


Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *