به گزارش صدای شهر شنبه در جلسه شورای اداری بابل اظهار کرد: این میزان تولید جوجه در مرغداری های شهرستان بابل نسبت به مدت مشابه در سال ۱۴۰۳، حدود ۱۲ درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به ظرفیت‌های موجود در شهرستان بابل اظهار کرد: این شهرستان دارای ۱۵۵ واحد مرغداری گوشتی فعال، ۱۰ واحد مرغ مادر گوشتی، ۲ واحد جوجه‌کشی و یک واحد مرغ تخمگذار است که نقش مهمی در تولید گوشت و تخم مرغ در استان ایفا می‌کنند.
شهیدی پور تصریح کرد: افزایش جوجه‌ریزی در بابل نشان‌دهنده پویایی و رشد صنعت مرغداری در این شهرستان است و می‌تواند به تأمین بخشی از نیازهای پروتئینی استان و کشور کمک کند.
این مقام مسوول تصریح کرد: مدیریت جهاد کشاورزی این خطه از شمال در نظر دارد با حمایت از تولیدکنندگان و فراهم کردن زمینه‌های توسعه، این روند رو به رشد را تقویت کند.
استان مازندران همواره یکی از قطب‌های اصلی تولید گوشت مرغ کشور بوده و با این دستاورد جدید، موقعیت خود را بیش از گذشته تثبیت کرده است.
در حال حاضر مازندران با داشتن هزار و ۷۷۳ واحد مرغ گوشتی به ظرفیت ۳۷ میلیون و ۵۷۵ هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره پرورش و حدود ۱۱ درصد تولید گوشت مرغ کشور، رتبه نخست را در بین سایر استان ها دارد.
طبق آمار استان مازندران با داشتن حدود ۲ هزار و ۲۰۰ واحد مرغداری سالانه افزون بر ۲۱۰هزار تن گوشت مرغ تولید می کند و سرانه مصرف این فراورده پروتئینی در این خطه شمال کشور نیز حدود ۲۳ کیلوگرم برای هر نفر است.


Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *